Υπαίθριες Δραστηριότητες στο Chandigarh

By | 4 Οκτωβρίου, 2023

Υπαίθριες Δραστηριότητες στο Chandigarh

Το Chandigarh είναι η πρωτεύουσα των ινδικών πολιτειών Punjab και Haryana και μια συνδικαλιστική επικράτεια στα εδάφη της Ένωσης. Η πόλη φημίζεται για τον σύγχρονο σχεδιασμό και τους χώρους πρασίνου. Το Chandigarh έχει μια ποικιλία από υπαίθριες δραστηριότητες για ντόπιους και επισκέπτες. Σε αυτό το άρθρο, θα ανακαλύψετε μερικές υπαίθριες δραστηριότητες που μπορείτε να απολαύσετε στο Chandigarh.

1. Πεζοπορία στη λίμνη Σούχνα

Η λίμνη Sukhna είναι ένα από τα πιο διάσημα ορόσημα του Chandigarh και ένα τέλειο μέρος για να απολαύσετε τη φύση στην πόλη. Μπορείτε να κάνετε μια βόλτα γύρω από τη λίμνη και να απολαύσετε τον καθαρό αέρα. Καθώς περπατάτε, μπορείτε να παρατηρήσετε τα πουλιά και το καταπράσινο τοπίο γύρω από τη λίμνη. Μπορείτε επίσης να συμμετάσχετε σε θαλάσσια σπορ, όπως κωπηλασία ή κωπηλασία με βάρκα στη λίμνη.

2. Rock Garden

Το Rock Garden είναι ένα από τα πιο αξιόλογα τουριστικά αξιοθέατα στο Chandigarh. Αυτός ο μοναδικός κήπος είναι διακοσμημένος με γλυπτά, πέτρες και υδάτινα στοιχεία από άχρηστα υλικά. Καθώς περιπλανηθείτε στο Rock Garden, μπορείτε να απολαύσετε τα έργα τέχνης και τις δημιουργικές ρυθμίσεις. Μπορείτε επίσης να κάνετε ένα πικνίκ εδώ και να χαλαρώσετε ανάμεσα στις φυσικές ομορφιές.

3. Βοτανικός Κήπος

Ο Βοτανικός Κήπος Chandigarh είναι ένα υπέροχο μέρος για τους λάτρεις των φυτών. Σε αυτόν τον κήπο, μπορείτε να περπατήσετε ανάμεσα σε χιλιάδες είδη φυτών και να απολαύσετε το φυσικό περιβάλλον. Μπορείτε επίσης να λάβετε μέρος σε υπαίθρια μαθήματα γιόγκα ή διαλογισμού στον κήπο. Ο Βοτανικός Κήπος είναι το ιδανικό μέρος για να περάσετε μια ήσυχη μέρα στο Chandigarh.

4. Winter Rain Garden

Το Winter Rain Garden είναι μια εξαιρετική επιλογή για υπαίθριες δραστηριότητες στο Chandigarh. Αυτός ο κήπος καλύπτει μια έκταση 14 εκταρίων και φιλοξενεί πολλά παιχνίδια στο νερό, γλυπτά και υπαίθρια εκθέματα. Εδώ μπορείτε να κάνετε μια βόλτα, να παρατηρήσετε τα όμορφα λουλούδια και τα φυτά και να βγάλετε φωτογραφίες. Κάντε μια στάση στο Winter Rain Garden για να δροσιστείτε κατά τους καλοκαιρινούς μήνες ή απλώς να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά.

5. Γήπεδο γκολφ Chandigarh

Το Chandigarh φιλοξενεί πολλά κορυφαία γήπεδα γκολφ για όσους θέλουν να παίξουν γκολφ. Το γήπεδο γκολφ Chandigarh είναι ένα από τα πιο γνωστά γήπεδα στην πόλη και εξυπηρετεί τους επισκέπτες όλο το χρόνο. Αν σας αρέσει να παίζετε γκολφ, μπορείτε να περάσετε μια ευχάριστη μέρα στο γήπεδο γκολφ Chandigarh.

Τοποθεσία δραστηριότητας Περπάτημα στη λίμνη Sukhna Lake Sukhna Lake Rock Garden Rock Garden Βοτανικός κήπος Βοτανικός κήπος Winter Rain Garden Winter Rain Garden Γήπεδο γκολφ Chandigarh Γήπεδο γκολφ Chandigarh

Το Chandigarh είναι μια όμορφη πόλη που προσφέρει πολλές υπαίθριες δραστηριότητες. Μπορείτε να εξερευνήσετε τις ομορφιές της πόλης μέσα από δραστηριότητες όπως περπάτημα στη λίμνη Sukhna, επίσκεψη στον Rock Garden, χαλάρωση στον Βοτανικό Κήπο, εξερεύνηση του Winter Rain Garden ή παίζοντας γκολφ στο Chandigarh Golf Course. Αυτές οι υπαίθριες δραστηριότητες στο Chandigarh προσφέρουν μια υπέροχη εμπειρία για όποιον αγαπά να περιβάλλεται από τη φύση.

Το Chandigarh είναι μια όμορφη πόλη της Ινδίας και τραβάει την προσοχή με τη φυσική ομορφιά της. Αλλά το Chandigarh δεν είναι απλώς ένα τουριστικό αξιοθέατο, αλλά είναι επίσης διάσημο για εναέριες δραστηριότητες όπως η γιόγκα και ο διαλογισμός. Αυτές οι δραστηριότητες παρέχουν πολλά οφέλη για την ψυχική και σωματική υγεία. Σε αυτό το άρθρο, θα μιλήσουμε λεπτομερώς για ορισμένες περιοχές γιόγκα και διαλογισμού στο Chandigarh και τα οφέλη αυτών των δραστηριοτήτων.

Η γιόγκα είναι μια πειθαρχία που προέρχεται από την Ινδία και έχει κερδίσει δημοτικότητα σε πολλά μέρη του κόσμου, συμπεριλαμβανομένου του Chandigarh. Τα στούντιο και τα κέντρα γιόγκα στο Chandigarh εξυπηρετούν τόσο τους ντόπιους όσο και τους τουρίστες.

Yoga Studios

 • Bliss Yoga Studio: Είναι ένα από τα πιο δημοφιλή στούντιο γιόγκα που βρίσκονται στο Chandigarh. Αυτό το στούντιο προσφέρει μια ποικιλία από μαθήματα γιόγκα με επικεφαλής έμπειρους εκπαιδευτές γιόγκα.
 • Yogamaze: Το Yogamaze είναι ένα ιδανικό μέρος για όσους ενδιαφέρονται για τη γιόγκα και τον διαλογισμό. Αυτό το στούντιο προσφέρει ιδιαίτερα μαθήματα καθώς και ομαδικά μαθήματα.
 • Yoga House: Το Yoga House βρίσκεται σε μια πολυσύχναστη περιοχή του Chandigarh. Αυτό το στούντιο προσφέρει συνεδρίες γιόγκα, ασκήσεις αναπνοής και διάφορες τεχνικές διαλογισμού.

Ο διαλογισμός είναι μια πρακτική που στοχεύει να ηρεμήσει το μυαλό και να βρει την εσωτερική γαλήνη. Υπάρχουν πολλές επιλογές για όσους θέλουν να κάνουν διαλογισμό στο Chandigarh.

Κέντρα Διαλογισμού

 • Osho Dhyan Kendra: Το Osho Dhyan Kendra είναι ένα από τα πιο δημοφιλή κέντρα διαλογισμού που βρίσκονται στο Chandigarh. Είναι δυνατό να μάθετε και να εξασκηθείτε σε διαφορετικές τεχνικές διαλογισμού σε αυτό το κέντρο.
 • Vipassana Chandigarh: Το Vipassana Chandigarh είναι ένα κέντρο που εξυπηρετεί όσους ενδιαφέρονται για τον διαλογισμό Vipassana. Οι ομαδικοί διαλογισμοί σε αυτό το κέντρο παρέχουν στους συμμετέχοντες βαθιά εσωτερική γαλήνη.
 • Brahma Kumaris: Το Brahma Kumaris είναι ένα άλλο σημαντικό κέντρο διαλογισμού που βρίσκεται στο Chandigarh. Αυτό το κέντρο προσφέρει συνεδρίες διαλογισμού με επίκεντρο τις τεχνικές ενσυνειδητότητας και τις διαδικασίες γιογκικής σκέψης.

Η γιόγκα και ο διαλογισμός προσφέρουν πολλά οφέλη στο μυαλό και στο σώμα. Μερικά σημαντικά οφέλη από αυτές τις εναέριες δραστηριότητες στο Chandigarh είναι:

Περιγραφή οφέλους Εσωτερική Ειρήνη Η γιόγκα και ο διαλογισμός ηρεμούν το μυαλό και αυξάνουν την εσωτερική σας γαλήνη. Μείωση στρες Η γιόγκα και ο διαλογισμός μειώνουν το άγχος και προσφέρουν χαλάρωση. Ευελιξία και Δύναμη Η γιόγκα διατηρεί το σώμα ευέλικτο και αυξάνει τη σωματική δύναμη. Εστίαση και Συγκέντρωση Η γιόγκα και ο διαλογισμός σας βοηθούν να διατηρείτε το μυαλό σας συγκεντρωμένο και συγκεντρωμένο. Καλύτερος ύπνος Η γιόγκα και ο διαλογισμός παρέχουν καλύτερη ποιότητα ύπνου παρέχοντας χαλάρωση.

Το Chandigarh είναι ένα ιδανικό μέρος για όσους ενδιαφέρονται για τη γιόγκα και τον διαλογισμό. Αυτά τα κέντρα γιόγκα και διαλογισμού σας βοηθούν να βελτιώσετε την ψυχική και σωματική σας υγεία ενώ σας βοηθούν επίσης να βρείτε εσωτερική γαλήνη. Μπορείτε να προγραμματίσετε ένα ταξίδι στο Chandigarh για να ζήσετε τα οφέλη που προσφέρει η γιόγκα και ο διαλογισμός.

Το Chandigarh είναι μια πόλη που βρίσκεται στα βόρεια της Ινδίας και προσφέρει μια σειρά από υπαίθριες δραστηριότητες για εξερεύνηση των τουριστών. Μία από τις πιο δημοφιλείς από αυτές τις υπαίθριες δραστηριότητες είναι το γκολφ. Πολλά γήπεδα γκολφ στο Chandigarh προσφέρουν μια εξαιρετική εμπειρία σε όσους αγαπούν αυτό το άθλημα.

Μαθήματα γκολφ

Τα γήπεδα γκολφ στο Chandigarh φημίζονται για την υπέροχη θέα και τις ποιοτικές εγκαταστάσεις τους. Αυτά τα γήπεδα, από τα οποία υπάρχουν αρκετά στην πόλη, απευθύνονται τόσο σε επαγγελματίες παίκτες όσο και σε ερασιτέχνες. Επιπλέον, τα γήπεδα γκολφ έχουν συνήθως πολύ μεγάλα εδάφη, παρέχοντας στους παίκτες ένα ευρύχωρο γήπεδο.

 • Λέσχη Γκολφ Chandigarh
 • Λέσχη Γκολφ Panchkula
 • Λέσχη Γκολφ Gulmohar
 • Θέρετρο γκολφ Forest Hill

Αυτά τα γήπεδα γκολφ προσφέρουν διαφορετικά επίπεδα δυσκολίας, προκαλώντας έμπειρους παίκτες ενώ παράλληλα προσφέρουν μια εμπειρία παιχνιδιού κατάλληλη για αρχάριους. Το γρασίδι σε κάθε γήπεδο συντηρείται προσεκτικά και υπάρχουν σύγχρονες εγκαταστάσεις για να αυξηθεί η ευχαρίστηση του παιχνιδιού.

Οι χαρές του να παίζεις γκολφ

Υπάρχουν πολλές απολαύσεις στο να παίζεις γκολφ. Αυτό το άθλημα είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να περάσετε χρόνο σε εξωτερικούς χώρους. Μπορείτε να απολαύσετε καθαρό αέρα και να ανακουφίσετε το άγχος παίζοντας σε γήπεδα γκολφ στο Chandigarh. Επιπλέον, το παιχνίδι γκολφ προάγει τη σωματική δραστηριότητα και βοηθά στη βελτίωση της σωματικής σας υγείας.

 • Κοινωνική αλληλεπίδραση: Το γκολφ είναι επίσης γνωστό ως ένα άθλημα που μπορείτε να παίξετε με τους φίλους ή την οικογένειά σας. Τα γήπεδα γκολφ στο Chandigarh προσφέρουν ένα περιβάλλον όπου μπορείτε να διασκεδάσετε και να ενισχύσετε τις κοινωνικές σας σχέσεις.
 • Συγκέντρωση και στρατηγική: Κάθε κούνια γκολφ απαιτεί προσεκτική σκέψη. Οι παίκτες χρησιμοποιούν τη στρατηγική τους όταν υπολογίζουν πού πρέπει να βρίσκεται η μπάλα και λαμβάνοντας υπόψη τον άνεμο, την κλίση και άλλους παράγοντες. Αυτό βοηθά τους παίκτες να βελτιώσουν τη συγκέντρωση και την ευφυΐα τους.
 • Μια Διαλογιστική Εμπειρία: Το παιχνίδι γκολφ μερικές φορές προσφέρει μια εμπειρία που μοιάζει με διαλογισμό. Μπορείτε να νιώσετε τη σιωπή και τον ρυθμό της φύσης, συνοδευόμενοι από απολαυστική θέα. Αυτό βοηθά στη μείωση του στρες και παρέχει ψυχική χαλάρωση.

Επιλογή γηπέδου γκολφ

Πριν παίξετε γκολφ στο Chandigarh, είναι σημαντικό να επιλέξετε ένα γήπεδο. Η επιλογή ενός γηπέδου που ταιριάζει στο επίπεδο και τις προσδοκίες σας θα κάνει την εμπειρία γκολφ σας πιο ευχάριστη. Αρχικά, θα πρέπει να αξιολογήσετε το επίπεδο δεξιοτήτων σας στο παιχνίδι σας και να επιλέξετε ένα μάθημα που έχει το κατάλληλο επίπεδο δυσκολίας.

Ωστόσο, θα ήταν επίσης ωφέλιμο για εσάς να κάνετε έρευνα σε εγκαταστάσεις πεδίου στο Chandigarh. Η ποιότητα και η συντήρηση των εγκαταστάσεων μπορεί να επηρεάσει την άνεση του παιχνιδιού γκολφ σας. Υπηρεσίες όπως υπηρεσίες τροφίμων και ποτών, ευκαιρίες ενοικίασης εξοπλισμού και επαγγελματίες εκπαιδευτές είναι επίσης παράγοντες που πρέπει να λάβετε υπόψη.

συμπέρασμα

Σας συνιστούμε να μην χάσετε την ευκαιρία να παίξετε γκολφ στο Chandigarh. Τα γήπεδα γκολφ στην πόλη έχουν σχεδιαστεί για να προσφέρουν την καλύτερη εμπειρία σε όσους αγαπούν αυτό το άθλημα. Το γκολφ είναι ένας από τους καλύτερους τρόπους για να ανακαλύψετε την ομορφιά της φύσης, να περάσετε χρόνο με φίλους και να χαλαρώσετε. Για να έχετε μια απολαυστική εμπειρία στα γήπεδα γκολφ του Chandigarh, σκεφτείτε να επισκεφθείτε αυτήν την υπέροχη πόλη!

Το Chandigarh είναι η πρωτεύουσα και το έδαφος της ένωσης του βορειοδυτικού ινδικού κρατιδίου Punjab. Διάσημη για τη μοντέρνα αρχιτεκτονική της, αυτή η πόλη είναι ιδανικός προορισμός για υπαίθριες δραστηριότητες. Οι ποδηλατικές περιηγήσεις στο Chandigarh παρέχουν μια εξαιρετική ευκαιρία να εξερευνήσετε την πόλη σε βάθος και να γνωρίσετε τη φυσική ομορφιά της.

Λεπτομέρειες περιήγησης με ποδήλατο Chandigarh

Οι περιηγήσεις με ποδήλατο είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα τόσο μεταξύ των ντόπιων όσο και των τουριστών. Αυτές οι περιηγήσεις έχουν διαφορετικές διαδρομές που καλύπτουν διάφορα σημεία της πόλης. Παρακάτω είναι οι λεπτομέρειες ορισμένων δημοφιλών περιηγήσεων ποδηλασίας στο Chandigarh:

Περιήγηση στον Rock Garden

Αυτή η περιήγηση πραγματοποιείται γύρω από τον περίφημο Rock Garden του Chandigarh. Το Rock Garden είναι ένας συναρπαστικός κήπος γλυπτών που δημιουργήθηκε από τον καλλιτέχνη Nek Chand. Η περιήγηση σε αυτόν τον κήπο με ποδήλατο προσφέρει στους επισκέπτες ιστορικές και φυσικές ομορφιές μαζί.

Περιήγηση στη λίμνη Sukhna

Η λίμνη Sukhna είναι ένα από τα σύμβολα του Chandigarh. Αυτή η περιήγηση εξερευνά τα πάρκα γύρω από τη λίμνη. Η ποδηλασία γύρω από αυτήν την όμορφη λίμνη σας επιτρέπει να απολαύσετε τη φύση σε ένα γαλήνιο περιβάλλον. Προσφέρει επίσης την ευκαιρία να κάνετε μια βόλτα με βάρκα στη λίμνη ή να παρατηρήσετε από κοντά την ομορφιά της.

Περιήγηση στους κήπους Pinjore

Αυτή η περιήγηση είναι μια τέλεια ευκαιρία για να εξερευνήσετε τους κήπους Pinjore κοντά στο Chandigarh. Αυτοί οι κήποι είναι γεμάτοι με αυτοφυή χλωρίδα, πολύχρωμα λουλούδια και ιστορικά αντικείμενα. Όταν επισκέπτεστε αυτούς τους κήπους με ποδήλατο, μπορείτε να απολαύσετε μαζί τις ιστορικές και φυσικές ομορφιές.

Περιήγηση στο νησί Zarbın

Το νησί Zarbin είναι μια γραφική περιοχή που βρίσκεται βόρεια του Chandigarh. Αυτή η περιήγηση σας επιτρέπει να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά χρησιμοποιώντας τους όμορφους δρόμους που διασχίζουν όλο το νησί. Η περιήγηση σε αυτό το νησί με ποδήλατο σάς επιτρέπει να κάνετε ένα γαλήνιο ταξίδι συνοδευόμενο από κελαηδίσματα πουλιών.

Υπηρεσίες περιήγησης με ποδήλατο Chandigarh

Υπάρχουν πολλές υπηρεσίες ποδηλατικής περιήγησης στο Chandigarh. Οι τουριστικές εταιρείες συχνά παρέχουν υπηρεσίες όπως ενοικίαση ποδηλάτων, ξεναγήσεις, εξοπλισμό ασφαλείας και διαλείμματα. Η διάρκεια και το κόστος κάθε περιοδείας ποικίλλει ανάλογα με την εταιρεία, επομένως είναι σημαντικό να ελέγξετε τις λεπτομέρειες πριν κάνετε κράτηση.

Πλεονεκτήματα των εκδρομών με ποδήλατο

Η εξερεύνηση της πόλης με ποδήλατο στο Chandigarh προσφέρει πολλά πλεονεκτήματα. Εδω είναι μερικά:

 • Οι περιηγήσεις με ποδήλατο είναι μια φιλική προς το περιβάλλον μορφή μεταφοράς. Σε αντίθεση με την οδήγηση, τα ποδήλατα ελαχιστοποιούν τις εκπομπές άνθρακα και διατηρούν τους φυσικούς πόρους.
 • Οι εκδρομές με ποδήλατο προσφέρουν την ευκαιρία για σωματική δραστηριότητα. Το ποδήλατο δυναμώνει τους μύες και βελτιώνει την κατάσταση του σώματος.
 • Το ταξίδι με ποδήλατο σάς επιτρέπει να αποφύγετε την κυκλοφοριακή συμφόρηση. Η κυκλοφοριακή συμφόρηση στο Chandigarh μπορεί να είναι έντονη κατά καιρούς. Ωστόσο, είναι δυνατό να ξεπεραστεί αυτή η κατάσταση ταξιδεύοντας με ποδήλατο.
 • Οι ποδηλατικές περιηγήσεις παρέχουν την ευκαιρία να εξερευνήσετε τη φυσική ομορφιά του Chandigarh από κοντά. Καθώς κάνετε ποδήλατο, έχετε την ευκαιρία να παρατηρήσετε την όμορφη θέα της πόλης καθώς περνάτε μέσα από δρόμους, περνάτε από πάρκα και περνάτε από λιμνούλες.

συμπέρασμα

Το Chandigarh είναι μια από τις πιο όμορφες πόλεις της Ινδίας και οι περιηγήσεις με ποδήλατο είναι μια εξαιρετική ευκαιρία να την εξερευνήσετε. Η επίσκεψη σε μέρη όπως ο Rock Garden, η λίμνη Sukhna, οι κήποι Pinjore και το νησί Zarbin με ποδήλατο προσφέρει μια εξαιρετική εμπειρία. Οι περιηγήσεις με ποδήλατο σάς επιτρέπουν να έχετε μια φιλική προς το περιβάλλον, υγιεινή και αξέχαστη εμπειρία.

Το Chandigarh είναι μια πόλη που βρίσκεται περίπου 260 χιλιόμετρα βόρεια του Νέου Δελχί, της πρωτεύουσας της Ινδίας. Η πόλη ιδρύθηκε σε μια περιοχή όπου συναντώνται οι κλάδοι του ποταμού Σαρασβάτι και ο σχεδιασμός της πόλης έγινε από τον διάσημο Γάλλο αρχιτέκτονα Λε Κορμπιζιέ. Σε αυτόν τον σχεδιασμό, οι χώροι πρασίνου και τα πάρκα διαδραματίζουν σημαντικό ρόλο ως θεμελιώδες μέρος της πόλης.

πάρκα

Το Chandigarh φημίζεται για τα μεγάλα και περιποιημένα πάρκα. Υπάρχουν πολλά πάρκα στην πόλη και το καθένα εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό. Εδώ είναι μερικά γνωστά πάρκα στο Chandigarh:

 • Rock Garden: Το πιο διάσημο πάρκο της πόλης, το Rock Garden χτίστηκε από τον δημιουργό του Nek Chand. Το πάρκο φημίζεται για τα ασυνήθιστα πέτρινα γλυπτά και τα έργα τέχνης του. Οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν ανάμεσα σε μοναδικές φυσικές ομορφιές και εντυπωσιακά καλλιτεχνικά έργα.
 • Rose Garden: Το Rose Garden, που πήρε το όνομά του από τα χιλιάδες τριαντάφυλλα που περιέχει, είναι ένα από τα μεγαλύτερα πάρκα στο Chandigarh. Την άνοιξη, το πάρκο γεμίζει με διάφορα τριαντάφυλλα και προσφέρει στους επισκέπτες μια υπέροχη θέα. Οι διαγωνισμοί ομορφιάς και οι εκθέσεις που γίνονται εδώ είναι επίσης πολύ δημοφιλείς.
 • Λίμνη Sukhna: Βρίσκεται στο κέντρο της πόλης, η λίμνη Sukhna είναι ένα πάρκο που αγαπιέται για τη φυσική ομορφιά και την ήρεμη ατμόσφαιρα. Οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν μια βόλτα δίπλα στη λίμνη, να κάνουν μια βόλτα με βάρκα ή απλά να χαλαρώσουν και να απολαύσουν το όμορφο τοπίο.

Περιοχές πρασίνου

Το Chandigarh είναι μια πόλη γενικά διάσημη για τις καταπράσινες περιοχές της. Η πόλη έχει πολλά μεγάλα γκαζόν και εκθαμβωτικούς κήπους. Εδώ είναι μερικοί δημοφιλείς χώροι πρασίνου στο Chandigarh:

 • Κοιλάδα αναψυχής: Η κοιλάδα αναψυχής, η οποία διέρχεται από το κέντρο της πόλης και έχει μήκος 8 χιλιόμετρα, φημίζεται για τη φυσική της ομορφιά. Κατά μήκος αυτού του καταπράσινου διαδρόμου, οι επισκέπτες μπορούν να κάνουν ποδήλατο ή να περπατήσουν, να συμμετάσχουν σε υπαίθριες δραστηριότητες ή απλά να χαλαρώσουν και να κάνουν πικνίκ.
 • Pinjore Gardens: Το Pinjore Gardens βρίσκεται λίγο έξω από το κέντρο της πόλης, φημίζεται για την υπέροχη θέα και τα πολύχρωμα λουλούδια τους. Αυτοί οι κήποι έχουν αρχαίο σχεδιασμό κήπου από την περίοδο των Mughal και προσφέρουν ένα γαλήνιο περιβάλλον στους επισκέπτες.
 • Βοτανικός Κήπος: Ο Βοτανικός Κήπος Chandigarh, ένας από τους μεγαλύτερους βοτανικούς κήπους στην Ινδία, φημίζεται για τη φιλοξενία πολλών ειδών φυτών. Εδώ οι επισκέπτες μπορούν να περιπλανηθούν ανάμεσα σε διαφορετικούς κήπους με βότανα και να ανακαλύψουν τις ομορφιές της φύσης.

συμπέρασμα

Το Chandigarh φημίζεται για τα μεγάλα και όμορφα πάρκα και τους χώρους πρασίνου. Αυτές οι περιοχές της πόλης προσφέρουν στους επισκέπτες την ευκαιρία να απολαύσουν τη φυσική ομορφιά και να συμμετάσχουν σε υπαίθριες δραστηριότητες. Τα πάρκα και οι χώροι πρασίνου είναι ένα από τα χαρακτηριστικά γνωρίσματα του Chandigarh και προσθέτουν στην αισθητική ομορφιά της πόλης.

Parks Features Rock Garden Μοναδικά πέτρινα γλυπτά και έργα τέχνης Rose Garden Χιλιάδες ποικιλίες τριαντάφυλλων και διαγωνισμοί ομορφιάς Sukhna Lake Φυσικές ομορφιές και ευκαιρίες για βαρκάδα

Οι χώροι πρασίνου και τα πάρκα του Chandigarh προσφέρουν ένα γαλήνιο περιβάλλον και αξέχαστες εμπειρίες σε όλους όσους επισκέπτονται την πόλη.

Το Chandigarh είναι μια πόλη που βρίσκεται στην ινδική πολιτεία Punjab. Φημίζεται για τη φυσική ομορφιά και τις υπαίθριες δραστηριότητες. Υπάρχουν πολλά ποτάμια και πάρκα στην πόλη. Μία από τις πιο ευχάριστες υπαίθριες δραστηριότητες στο Chandigarh είναι το πικνίκ και το περπάτημα δίπλα στο ποτάμι. Σε αυτό το άρθρο, θα καλύψουμε αυτή τη δραστηριότητα στο Chandigarh λεπτομερώς.

Πικ-νικ δίπλα στο ποτάμι

Το Chandigarh περιβάλλεται από πολλά ποτάμια, όπως ο ποταμός Ghaggar και ο ποταμός Sukhna. Στις όχθες αυτών των ποταμών υπάρχουν όμορφοι χώροι για πικνίκ. Μπορείτε να περάσετε ευχάριστα με την οικογένεια και τους φίλους σας σε αυτούς τους τομείς. Οι περιοχές όπου μπορείτε να κάνετε πικνίκ έχουν γενικά γκαζόν, παγκάκια και τραπέζια για πικνίκ. Υπάρχουν επίσης περιοχές όπου μπορείτε να καταναλώσετε τα τρόφιμα και τα ποτά που φέρνετε μαζί σας. Ενώ κάνετε ένα πικνίκ δίπλα στο ποτάμι, μπορείτε να απολαύσετε τη φύση, να χαλαρώσετε δίπλα στο δροσερό νερό και να απολαύσετε τον ήλιο.

Υπάρχει επίσης η δυνατότητα για μπάρμπεκιου σε ορισμένους εκδρομικούς χώρους. Μπορείτε να μαγειρέψετε νόστιμα γεύματα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα κάνοντας μπάρμπεκιου. Υπάρχει επίσης η δυνατότητα ενοικίασης εξοπλισμού θαλάσσιων σπορ για όσους ενδιαφέρονται για θαλάσσια σπορ σε ορισμένες περιοχές. Με αυτόν τον τρόπο, μπορείτε να κάνετε κανό ή βάρκα στο ποτάμι και να διασκεδάσετε στο νερό.

Μία από τις πιο δημοφιλείς περιοχές για πικνίκ στο Chandigarh είναι γύρω από τη λίμνη Sukhna. Αυτή η λίμνη βρίσκεται στο κέντρο της πόλης και προσφέρει μεγάλη περιοχή για πικ-νικ. Μπορείτε να καθίσετε στους χώρους για πικνίκ δίπλα στη λίμνη και να απολαύσετε τη θέα. Υπάρχουν επίσης παιδικές χαρές για τα παιδιά σας. Η λίμνη Sukhna είναι επίσης ένα εξαιρετικό μέρος για να παρακολουθήσετε το ηλιοβασίλεμα. Υπάρχουν επίσης μονοπάτια πεζοπορίας δίπλα στη λίμνη, ώστε να κάνετε μια βόλτα και να απολαύσετε τη φύση.

Riverside Walk

Οι όχθες του ποταμού στο Chandigarh είναι ιδανικές για περπάτημα. Οι περισσότερες όχθες των ποταμών έχουν μονοπάτια πεζοπορίας ή τζόκινγκ. Αυτά τα μονοπάτια τραβούν την προσοχή με τη θέα τους και προσφέρουν μια γαλήνια ατμόσφαιρα κατά την άσκηση. Υπάρχουν επίσης πάρκα γύρω από τα ποτάμια, καλυμμένα με πράσινο και δέντρα.

Μπορείτε συχνά να συναντήσετε ανθρώπους που κάνουν αθλήματα σε αυτά τα μονοπάτια. Αυτοί οι δρόμοι μπορεί να έχουν πολύ κόσμο τα πρωινά και τα βράδια. Ωστόσο, κάθε στιγμή είναι μια καλή στιγμή για να κάνετε μια βόλτα γιατί ο αέρας είναι καθαρός. Καθώς περπατάτε, μπορείτε να ακούσετε ήχους πουλιών, να απολαύσετε τη φύση και να απολαύσετε μια ατμόσφαιρα χωρίς άγχος.

Υπάρχει επίσης αθλητικός εξοπλισμός σε ορισμένα μονοπάτια πεζοπορίας δίπλα στο ποτάμι. Μπορείτε να κάνετε ασκήσεις καρδιο ή ασκήσεις ενδυνάμωσης σώματος χρησιμοποιώντας αυτές τις συσκευές. Είναι επίσης εξαιρετικοί τομείς για να ασκήσετε γιόγκα ή διαλογισμό.

συμπέρασμα

Το πικνίκ και το περπάτημα δίπλα στο ποτάμι στο Chandigarh είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να απολαύσετε τη φυσική ομορφιά της πόλης. Μπορείτε να περάσετε χρόνο σε χώρους για πικνίκ γύρω από τα ποτάμια, να μαγειρέψετε νόστιμα γεύματα και να διασκεδάσετε με θαλάσσια σπορ. Μπορείτε επίσης να ασκηθείτε, να περάσετε χρόνο στη φύση και να ξεφύγετε από το άγχος χάρη στα μονοπάτια πεζοπορίας και τζόκινγκ κατά μήκος της όχθης του ποταμού. Υπάρχουν πολλές επιλογές για πικνίκ δίπλα στο ποτάμι και βόλτες στο Chandigarh και σας συνιστούμε ανεπιφύλακτα να απολαύσετε αυτές τις δραστηριότητες.

Υπαίθριες Δραστηριότητες στο Chandigarh, Υπαίθριες Δραστηριότητες στο Chandigarh: Εύρεση Ηρεμίας με Γιόγκα και Διαλογισμό, Υπαίθριες Δραστηριότητες στο Chandigarh: Κάνετε τα αθλήματα απολαυστικά με γήπεδα γκολφ, Υπαίθριες δραστηριότητες στο Chandigarh: Εξερεύνηση της πόλης με εκδρομές με ποδήλατο, Chandigarh’Spandaces Outdoor: και Πάρκα, Υπαίθριες Δραστηριότητες στο Chandigarh: Πικ-νικ και περπάτημα δίπλα στο ποτάμι

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *